Startpagina Filiaal van KMC bvba
- Informatie Kandidaten Bedrijven Media -
-

-
De Zinvolle Aanpak

In de moderne, veeleisende arbeidsmarkt staat ook de sollicitant graag op zijn strepen. Wat onze benadering zo uniek maakt, is de bijzondere kandidaatvriendelijkheid. Veel mensen hebben niet meteen de behoefte om onmiddellijk een brief te schrijven en hun CV op te sturen. Ze willen eerst meer inlichtingen betreffende het bedrijf, de funktie en het aanbod. Ook willen zowel de kandidaat als de opdrachtgever graag zo snel mogelijk nieuws hebben.

Wolken

Goede kandidaten houden
niet van het optrekken
van rookgordijnen en
wensen een duidelijke,
respectvolle behandeling.

Daarom maken wij gebruik van een unieke telefonische screeningmethode. Kandidaten die niet onmiddellijk aan verandering denken en bijgevolg niet schriftelijk zullen solliciteren, worden zo toch bereikt.

In onze werkwijze wordt de kandidaat niet gescreend op basis van traditionele proeven, maar wordt zijn functioneren audiovisueel geregistreerd in werksituaties, die in de betreffende specifieke vacature concreet van toepassing zijn.

Op die manier krijgt de sollicitant al voeling met wat hem zal te wachten staan in zijn toekomstige werkomgeving. En de opdrachtgever krijgt een completer beeld van de competenties van de kandidaat, dan wanneer hij hem uitsluitend kan beoordelen op basis van het traditionele, schriftelijke selectierapport, dat veelal inherent subjectief en niet zo volledig is.

Haast iedere sollicitant die onze procedure heeft meegemaakt merkt de duidelijke voordelen op, in vergelijking met de werkwijze gevolgd door klassieke selectiebureaus. U vindt voorbeelden van hun getuigenissen in het menu rechts. Daar vindt u ook een antwoordformulier, dat u ons kan laten toekomen indien u in onze databank wenst opgenomen te worden.

-
Naar boven
-
XHTML  CSS     © DSRP, De Sutter Rekruterings Partner - Disclaimer
-
-
-
-
-
Site Map

-
Joris De Sutter
Vrijheidsstraat 107
8310 ASSEBROEK

Tel. 050.36.13.82
-
Contact
-
BE 0899.205.737
-