Startpagina Filiaal van KMC bvba
- Informatie Kandidaten Bedrijven Media -
-
-

Joris De Sutter heeft via D.S.R.P., De Sutter Rekruterings Partner, acht jaar lang zijn klanten een andere, efficiŽntere manier om te rekruteren leren kennen. Ondertussen is Joris een andere weg ingeslagen en houdt hij zich voornamelijk bezig met consultancy rond smartphonegebruik. Deze website wordt enkel nog weergegeven ter info. Indien u geÔnteresseerd bent in de rekruteringsdiensten die hier vermeld staan, dan kan u steeds met me contact nemen. Ik verwijs u dan graag door naar een gelijkaardige dienst van een goede collega.

Werving & Selectie Zonder Nonsens

Goede, gekwalificeerde medewerkers vinden in een competitieve personeelsmarkt is niet gemakkelijk. Expansieve bedrijven hebben er een echt probleem mee.

D.S.R.P., De Sutter Rekruterings Partner, maakt gebruik van de unieke KMC-RES methodologie om haar rekruteringsopdrachten steeds tot een goed einde te brengen. Deze werkwijze, met een solide basis van diepgaande research, maakt op moderne wijze multimediaal gebruik van computer, telefoon en video. Hiermee kan iedere vacature wereldwijd, ongeacht de moeilijkheidsgraad, snel en effektief worden ingevuld.

Vliegtuig

Waar wilt u heen
met uw bedrijf en
uw medewerkers?

Dalen of stijgen?
Naar de avondschemering,
of toch liever naar het ochtendgloren?

Bent u klaar voor een innoverende en resultaatgerichte manier van rekruteren?

In het menu rechts en achter de tabs bovenaan vindt u een uitgebreidere voorstelling van onze diensten.

-
Naar boven
-
XHTML  CSS     © DSRP, De Sutter Rekruterings Partner - Disclaimer
-
-
-
-
-
Site Map

-
Joris De Sutter
Vrijheidsstraat 107
8310 ASSEBROEK

Tel. 050.36.13.82
-
Contact
-
BE 0899.205.737
-