Startpagina Filiaal van KMC bvba
- Informatie Kandidaten Bedrijven Media -
-

-
Bedrijfsvoorstelling

D.S.R.P., De Sutter Rekruterings Partner, is een jong bedrijf, actief sinds 2003. Wij zijn een filiaal van KMC bvba, dat sinds 1985 op succesvolle wijze bedrijven in binnen- en buitenland helpt bij het vinden van goede, gemotiveerde werknemers.

Bij de gebruikelijke klassieke werving- en selectieprocedures is solliciteren geen sinecure, maar eerder een zware stresserende dagtaak. Daardoor worden vele potentiŽle, goede kandidaten afgeschrikt en gaan niet de moeite doen te solliciteren vanwege de traditionele, omslachtige selectieprocedures.

Sommige bedrijven zijn dan al vele maanden op zoek. Daarvoor hebben ze al heel wat geld uitgegeven aan advertenties en traditionele W&S bureaus, of hebben ten einde raad headhunters ingeschakeld. Maar ook die slaagden er niet in de juiste kandidaten aan te trekken.

Vakjes

Krijgt u alle vakjes
binnen uw bedrijf op
een efficiŽnte manier
ingevuld met de juiste
mensen?

Het sollicitantvriendelijke Rekrutering Expert Systeem, dat in ieder opzicht fundamenteel verschilt met de conventionele werving- en selectie procedure, motiveert hoogwaardige kandidaten, die niet meteen overwegen van werkkring te veranderen, toch te solliciteren. Ook spreekt het de potentiŽle kandidaat aan, dat hij zijn functionele geschiktheid in een geheel open werksituatiegericht assessment zelf kan evalueren.

Bel Joris De Sutter, als u voor uw vacatures
gekwalificeerde top-kandidaten zoekt.

0494.03.10.25

U kan ons ook de Info-Checklist ingevuld toesturen, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

-
Naar boven
-
XHTML  CSS     © DSRP, De Sutter Rekruterings Partner - Disclaimer
-
-
-
-
-
Site Map

-
Joris De Sutter
Vrijheidsstraat 107
8310 ASSEBROEK

Tel. 050.36.13.82
-
Contact
-
BE 0899.205.737
-