Startpagina Filiaal van KMC bvba
- Informatie Kandidaten Bedrijven Media -
-

-
Getuigenissen

Hoe evalueren opdrachtgevers onze dienstverlening ? Onderstaande getuigenissen zijn authentieke brieven van enkele van onze opdrachtgevers.

-
-

Meyvaert Glass Engineering
Meyvaert Glass Engineering nv

Wij wensen u te bedanken voor de succesvolle aanwervingsprocedure voor een internationaal projectleider. Wij zijn des te meer tevreden daar wij kunnen terugblikken op een reeks mislukte aanwervingen in het verleden.

De menselijke factor is de belangrijkste factor in een bedrijf. Foute aanwervingen kosten handenvol geld. Grote en dure wervingsbureau's zijn geen garantie voor een goed resultaat.

Vooreerst was de procedure efficiŽnt qua tijd. Door de voorafgaande screenings is het volume aan papierwerk en interviews sterk gereduceerd. Time is money. Ten tweede geven de videos een veel beter beeld van het functioneren van de kandidaten in concrete en levensechte situaties. Hier komen zaken naar boven die je tijdens een gewoon interview niet ziet. Ten derde geven de scores een objectief beeld weer van de kandidaat dat minder gekleurd is door subjectieve gevoelens.

Als conclusie kan ik uw innovatieve manier van werken alleen maar aanbevelen.

-
-

Avasco
Avasco nv

Wij houden eraan u te feliciteren voor het geleverde werk i.v.m. de selectie van onze commercieel manager.

De professionele aanpak in de voorbereiding en de grondigheid waarmee de selectieprocdure werd uitgevoerd verdient alle lof. Ook de video-opname van de selectie en de evaluatie van het eind-interview zijn uniek.

-
-

Radson Radiatoren
Radson nv

Graag bevestigen wij U hiermee dat wij steeds tot onze volle tevredenheid beroep hebben kunnen doen op uw diensten bij de aanwerving van mensen op diverse niveau's binnen onze onderneming.

De door U gehanteerde selectiemethoden geven de opdrachtgever een duidelijk beeld van de waarde van de kandidaten, waardoor onaangename verrassingen praktisch worden uitgesloten.

Wij zijn U erkentelijk voor hetgeen U reeds voor ons hebt gedaan en wensen U veel succes in de toekomst.

-
-

Z.Bavelloni
Z. Bavelloni Netherlands bv

Wij willen U bij deze danken voor Uw inzet bij de invulling van diverse vacatures, waaronder een vice- president voor ons filiaal in de Verenigde Staten, in de afgelopen tijd.

De door U geselecteerde kandidaten functioneren naar volle tevredenheid binnen ons bedrijf. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de door U verleende diensten en zullen bij een volgende vacature weer graag van Uw diensten gebruik maken.

-
Naar boven
-
XHTML  CSS     © DSRP, De Sutter Rekruterings Partner - Disclaimer
-
-
-
-
-
Site Map

-
Joris De Sutter
Vrijheidsstraat 107
8310 ASSEBROEK

Tel. 050.36.13.82
-
Contact
-
BE 0899.205.737
-